Aanmelding / registratie vrijblijvend bezoek showroom ballistische bescherming

Om veiligheidsredenen verzoeken wij u vriendelijk om onderstaande gegevens in te vullen en te versturen. Na ontvangst van uw aanmelding / registratie nemen wij direct, tijdens kantooruren, contact met u op voor het plannen of bevestigen van een vrijblijvende afspraak in onze showroom te Heteren (regio Arnhem). Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Deze website is beveiligd met het SSL-certificaat.

Let op, bij een eventuele aankoop in onze showroom; Wij accepteren geen contante betalingen. Uitsluitend pinbetalingen (pinpassen & creditcards) en op rekening geldt alleen voor (semi)overheden. Legitimatie / identificatie check onderdeel van het proces.

Update Corona Virus & Bezoek aan onze showroom

Het Coronavirus heeft nu ook Nederland in de greep en beïnvloedt onze dagelijkse gang van zaken. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de actuele situatie bij Finstral. Wij volgen uiteraard de ontwikkelingen en adviezen van het RIVM. Wij geven geen hand en monitoren de gezondheid van onze medewerkers nauwkeurig.

Om onze medewerkers en onze klanten niet onnodig in gevaar te brengen ontkomen wij er helaas niet aan om extra maatregelen te nemen.

EXTRA MAATREGELEN:

- Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Zo kunnen we het aantal bezoekers reguleren en een bezoek voor u en ons veilig houden.
Wij vragen u met max 2 personen naar onze showroom te komen.
- Mondkapje verplicht.

RICHTLIJNEN:

- Heeft u verkoudheidsklachten?
Behoort u tot een kwetsbare doelgroep? 
Bent u in aanraking geweest met een Corona patiënt?

Wij vragen u dan om niet naar onze showroom te komen. Staat hiervoor al een afspraak gepland, bel deze dan af.

Bedankt voor uw begrip. Wij wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

(*) verplichte velden