Ballistische bescherming voor particuliere beveiligingsorganisaties / bedrijven  / (semi)overheden / hulpdiensten / Pers & Media
Wij bespreken graag, in onze showroom of bij u op locatie, middels een persoonlijk gesprek, de mogelijkheden met u door. "Standaard" en of custom made oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Van discrete hoogwaardige en gecertificeerde verborgen kogel- en steekwerende vesten tot en met complete ballistische persoonlijke bescherming voor het hoogste geweldsspectrum. Wij verzorgen het hele traject; van ontwerp, samples, productie, doorpassen op locatie en uiteraard nazorg. Geïnteresseerd? Bel tijdens kantooruren met 026-4720044 of email aan info@finstral.nl  Wij helpen u graag - vertrouwelijk -  verder.


Uniformen - bedrijfskleding
Naast beschermende middelen voor personen/medewerkers die aan potentieel geweld worden blootgesteld, bieden wij ook bedrijfskleding voor alle medewerkers binnen een bedrijf aan, ongeacht hun functie, zowel binnen als buiten. Finstral B.V. levert hoogwaardige moderne bedrijfskleding en aanverwante artikelen, van nette colberts, parka's en workers tot en met overhemden/blouses en schoeisel. Uiteraard voorzien van uw logo en/of V-embleem voor een optimale profilering van uw bedrijf. Naast het doorpassen op locatie kunnen wij gratis een klantspecifieke webshop voor uw inrichten, inclusief budgetbeheer en fiatteerfuncties. Zo is Finstral altijd in staat om u een totale oplossing te bieden. Wij zijn u hiermee uiteraard  ook graag van dienst!