Ballistische bescherming voor particuliere beveiligingsorganisaties / bedrijven / (semi)overheden / hulpdiensten / Pers & Media
Wij bespreken graag, in onze showroom of bij u op locatie, middels een persoonlijk gesprek, de mogelijkheden met u door. "Standaard" en of custom made oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Van discrete hoogwaardige en gecertificeerde verborgen kogel- en steekwerende vesten tot en met complete ballistische persoonlijke bescherming voor het hoogste geweldsspectrum. Wij verzorgen het hele traject; van ontwerp, samples, productie, doorpassen op locatie en uiteraard nazorg. Ook op het gebied van de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) adviseren wij u graag. Geïnteresseerd? Bel tijdens kantooruren met 026-4720044 of email aan info@finstral.nl  Wij helpen u graag - vertrouwelijk -  verder.
 
Hieronder een aantal van onze uitgevoerde projecten 
 
Uniformen - bedrijfskleding
Naast beschermende middelen voor personen/medewerkers die aan potentieel geweld worden blootgesteld, bieden wij ook bedrijfskleding voor alle medewerkers binnen een bedrijf aan, ongeacht hun functie, zowel binnen als buiten. Finstral Group B.V. levert hoogwaardige moderne bedrijfskleding en aanverwante artikelen, van nette colberts, parka's en workers tot en met overhemden/blouses en schoeisel. Uiteraard voorzien van uw logo en/of V-embleem voor een optimale profilering van uw bedrijf. Naast het doorpassen op locatie kunnen wij gratis een klantspecifieke webshop voor uw inrichten, inclusief budgetbeheer en fiatteerfuncties. Zo is Finstral Group B.V. altijd in staat om u een totale oplossing te bieden. Wij zijn u hiermee uiteraard ook graag van dienst! Klik hier voor op onze Finstral Group B.V. website.