Betaalwijze & Levering

Bij online bestellingen willen wij dat u veilig en snel winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Wij bieden u verschillende online mogelijkheden aan om uw bestelling te betalen, verwekt door CM. payments. De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door kogelwerendvest.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Wij bieden u de volgende betaalmethodes;
  • iDEAL
  • Bancontact (België)
  • PayPal
  • Riverty (achteraf, nu ook in termijnen; Betaal-in-3)
  • Creditcards (o.a. VISA en American Express)
  • Op rekening (uitsluitend voor (semi)overheid en na check)
 

 

Levering

Wanneer u een bestelling via onze website heeft geplaatst, wordt deze op de door u aangegeven wijze bij u bezorgd. Nu kan het gebeuren (privé adres) dat u niet thuis bent op het moment van levering. Geen zorgen, wanneer u niet aanwezig bent op het opgeven adres wordt het pakket een tweede maal aangeboden. Om de privacy wordt het artikel wordt niet afgegeven bij de buren en wordt e rin de meeste gevallen ene handtekeing voor ontvangst gevraagd. Wanneer het pakket uiteindelijk niet kan worden afgeleverd kunt u, na kennisgeving, het pakket afhalen bij één van de vele DHL ServicePoints bij u in de buurt. U kunt in de winkelwagen desgewenst direct al kiezen voor afleveren bij een DHL ServicePoint. Dan kunt u het pakket afhalen op het moment dat u het uitkomt. Uiteraard kunt u het pakket volgen via DHL track&trace. U kunt ook aangeven of u de items bij ons wenst op te halen.

 

Voorwaarden

Wilt u meer informatie over onze verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden via de webshop? Klik dan hier. Op aankopen in onze showroom zijn onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing.