NIEUWS

November 2021
FINSTRAL neemt volgend jaar weer deel aan de eRIC. Noteer alvast in uw agenda. 


Oktober 2021
Waterschap Vallei & Veluwe heeft voor de toezichthouders en BOA's van de afdeling Toezicht & Handhaving gekozen voor ons ballistische support vest. Wij zijn blij met deze opdracht en het goede werkgeverschap van Waterschap Vallei en Veluwe. Het passen per persoon is van start gegaan. Binnenkort meer.  


Oktober 2021
FINSTRAL heeft de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland onlangs voorzien van ballistische bescherming. Voor het Quick Response Team (QRT)RT team van Brandweer Amsterdam-Amstelland hebben wij de beschermende ballistische items en aanverwante artikelen mogen verzorgen. Dit specialistische team traint voor het optreden bij Grof en Extreem Geweld. Ze oefenen bijvoorbeeld op het stoppen van bloedingen en het versslepen van gewonden. Ook interesse in ballistische bescherming? Wij zijn u graag van dienst met professioneel advies. Telefoon 026-4720044.Augustus 2021
FINSTRAL sprak met het Financieele Dagblad (FD) over de groeiende vraag naar kogelwerende vesten. Lees het artikel hieronder.Juli 2021
Mei 2021


 April 2021

Wij produceren en leveren ook flexibele ballistische dekens NIJ 0101.06 level IIIA en STANGAG 2920 V50. Inzetbaar bij explosiegevaar, evacuaties bij dreigingen en als voertuigbepantsering. Middels velcro verbinding kan met meerdere dekens een groter oppervlakte worden gecreëerd. Daar dit een custom made product is kunnen vele opties worden besproken en toegevoegd.  


Maart 2021


Als het gaat om de inzet van hondenbewaking, is NIMO dog security een begrip in Nederland. Zij komen regelmatig in gevaarlijke situaties terecht. Daarom nemen zij graag verantwoordelijkheid als het gaat om de veiligheid en het welzijn van de mensen en dieren in dienst. NIMO dog security kiest voor Finstral.Onze ballistische bescherming is een investering in uw veiligheid of dat van uw werknemers. Ook investeren in uw veiligheid en/of dat van uw werknemers? Bel naar +31 (0)26 472 00 44.

Februari 2021

Finstral heeft nieuwe ballistische bescherming en aan verwante artikelen geleverd aan het QRT (Veiligheidsregio NL). 

Januari 2021


Nieuwe verdedigingsspray. Uit voorraad leverbaar!

Juli 2020


Als custom made product, produceren wij ook ballistische dekens, waaronder zogenaamde bomb suppression blankets and safe circels. Professionele interesse? Bel met 026-4720044.
 
Januari 2020

Januari 2020
In de spotlights ons Tactical covert vest.
 


December 2019
Ook leden van het Team Veiligheid, Toezicht en Handhaving (Nederlandse gemeente), hebben wij deze maand mogen voorzien van ballistische bescherming. Stay Safe!
 


Oktober 2019
Het zogeheten Special Operations Respons Team (S.O.R.T.) van Ambulance Amsterdam is afgelopen woensdag voor het eerst in herkenbare uitrusting in actie gekomen. Dat gebeurde vlak na de dodelijke schietpartij op het Hugo de Grootplein in West. Leden van het team droegen een kogelwerend vest. Ze zijn extra getraind in situaties waarin 'de risico’s groter zijn dan in de dagelijkse hulpverlening', zoals terroristische aanslagen. Het team is inzetbaar als het voor andere hulpverleners nog niet veilig genoeg is om te werken. De ballistische bescherming en overige uitrusting wordt door Finstral geleverd. Ook hierin geïnteresseerd? Bel met 026-4720044.