Nieuws

Finstral en aanverwante artikelen

Juli 2024

Voor onze klant Securitas hebben wij op een niet nader te noemen locatie onderstaande Response Carriers geleverd. In geval van extreem of terroristisch geweld kunnen alle beveiligers deze snel omhangen.Â

Finstral levert naast ballistische bescherming ook specifieke items zoals communicatie apparatuur en gasmaskers. ook professionele interesse? neem contact met ons op. Hieronder items van Avon protection maskers gereed voor transport vanuit ons magazijn naar een van onze (defensie) klanten.

Â

Finstral op de RIC 2024

April 2024

"Met trots kijken we terug op een succesvolle eRIC 2024, waar we met onze stand vol innovatieve body armor-oplossingen stonden. Bedankt aan iedereen die ons bezocht en bijdroeg aan ons succes!"


 
 
 

Kogelwerendvest.nl ook voor uw badges

Juli 2023


Neem desgewenst via +31 (0)26 - 472 00 44 contact met ons op voor meer informatie.

Kogelwerendvest.nl levert steekwerende vesten aan Dares

Juni 2023

DARES is een landelijke organisatie van getrainde vrijwilligers die kunnen worden ingezet bij grootschalige uitval van de reguliere communicatie tijdens calamiteiten en noodsituaties. Dit op verzoek en ter ondersteuning van overheidsdiensten, maar ook de bevolking dienende in het kunnen bereiken van de overheidsdiensten in dit soort situaties. Op aanraden van samenwerkende ketenpartijen dragen enkele mobiele teams als pilot steekwerende vesten, van kogelwerendvest.nl, voor gebruik in speciale situaties waarbij er wordt samengewerkt met partijen die deze al standaard dragen. Uitgangspunten zijn de verhoogde herkenbaarheid, extra gebruiksgemak door bv de aanwezigheid van portofoonlussen en  verhoogde zichtbaarheid in het donker, alles ten opzichte van de standaard 'slappe' hesjes van de mobiele teams.

Ook op zoek naar custom made oplossingen voor beschermende vesten? Neem contact met ons op. 

Kogelwerendvest.nl ook op zee

April 2023

Voor bescherming van de bemanning op koopvaardijschepen en maritieme beveiligers in high risk areas, leveren wij diverse ballistische oplossingen. Professionele interesse? Neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.


Beschermende schorten en vesten voor het opruimen van landmijnen

Februari 2023

Voor het opruimen van landmijnen maken wij, op aanvraag, ook speciale beschermende schorten en vesten voor deze werkzaamheden.
Contacteer ons voor meer informatie en/of een voorstel.


Bescherming RI&E

Februari 2023

Finstral ook in High Risk Areas.

September 2022

Trots op het feit dat wij hoogwaardige ballistische bescherming kunnen bieden aan degenen die onafhankelijk verslag doen in High Risk Areas.
Ook hoogwaardige PRESS vesten en/of helmen nodig?
Wij zijn voorraadhoudend. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag. 


Nu ook kogelwerende aktentassen, koffers en schilden

Juli 2022
Op zoek naar specifieke gecertificeerde ballistische bescherming? Zoals bijvoorbeeld kogelwerende aktentassen, koffers en/of schilden?
Wij adviseren u graag. Van idee tot uitlevering. Professionele interesse? Neem contact met ons op. 
 
 

Quick Response Team

Februari 2022

In onderstaande video ontdek je meer over de werkzaamheden van het Quick Response Team (QRT). Dit is het team wat in actie komt wanneer er een incident plaatsvindt met grof of extreem geweld. Leuk feitje; zij dragen onder andere onze ballistische bescherming.

Geïnteresseerd naar meer informatie over wat wij voor jouw organisatie/bedrijf kunnen betekenen op het gebied van ballistische bescherming? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.
 

Steekwerend vest toezicht en handhaving

Juli 2021

Groene boa hoes


Mei 2021

Flexibele ballistische dekens

April 2021

Wij produceren en leveren ook flexibele ballistische dekens NIJ 0101.06 level IIIA en STANGAG 2920 V50. Inzetbaar bij explosiegevaar, evacuaties bij dreigingen en als voertuigbepantsering.

​Middels velcro verbinding kan met meerdere dekens een groter oppervlakte worden gecreëerd. Daar dit een custom made product is kunnen vele opties worden besproken en toegevoegd.  

NIMO dog security kiest voor Finstral

Maart 2021

Als het gaat om de inzet van hondenbewaking, is NIMO dog security een begrip in Nederland. Zij komen regelmatig in gevaarlijke situaties terecht. Daarom nemen zij graag verantwoordelijkheid als het gaat om de veiligheid en het welzijn van de mensen en dieren in dienst. NIMO dog security kiest voor Finstral.Onze ballistische bescherming is een investering in uw veiligheid of dat van uw werknemers. Ook investeren in uw veiligheid en/of dat van uw werknemers? Bel naar +31 (0)26 472 00 44.


 

QRT kiest voor Finstral

Februari 2021

Finstral heeft nieuwe ballistische bescherming en aan verwante artikelen geleverd aan het QRT (Veiligheidsregio NL). 

Fraudecontroleur, handhaver of toezichthouder?


Januari 2020

In de spotlights ons Tactical covert vest

Januari 2020


 

Team Veiligheid, Toezicht en Handhaving kiest voor Finstral

December 2019

Ook leden van het Team Veiligheid, Toezicht en Handhaving (Nederlandse gemeente), hebben wij deze maand mogen voorzien van ballistische bescherming. Stay Safe!

 

Waterschap Vallei & Veluwe kiest voor Kogelwerendvest.nl

Januari 2022

Waterschap Vallei & Veluwe heeft voor de toezichthouders en BOA's van de afdeling Toezicht & Handhaving gekozen voor onze steek- & naalwerende support vesten. Custom made met mooie transfer in geborduurd effect en badge toezichthouder en BOA embleem. Ook geïnteresseerd in bescherming voor uw medewerkers? Neem contact met ons op voor een adviserend gesprek. 


  

Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland kiest voor Finstral

Oktober 2021

FINSTRAL heeft de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland onlangs voorzien van ballistische bescherming. Voor het Quick Response Team (QRT)RT team van Brandweer Amsterdam-Amstelland hebben wij de beschermende ballistische items en aanverwante artikelen mogen verzorgen. Dit specialistische team traint voor het optreden bij Grof en Extreem Geweld. Ze oefenen bijvoorbeeld op het stoppen van bloedingen en het verslepen van gewonden.

Ook interesse in ballistische bescherming? Wij zijn u graag van dienst met professioneel advies. Telefoon 026-4720044.

FINSTRAL sprak met het Financieële Dagblad

Augustus 2021

FINSTRAL sprak met het Financieele Dagblad (FD) over de groeiende vraag naar kogelwerende vesten. Lees het artikel hieronder.

Steekwerende panelen voor Securitas Transport & Aviation Security

November 2023
Ons is ook de opdracht gegund voor de levering van nieuwe steekwerende panelen voor alle beveiliging medewerkers van Securitas Transport & Aviation Security op de Luchthaven Schiphol.

Securitas is een multinationaal beveiligingsbedrijf uit Zweden. Het is één van de grootste op dat gebied ter wereld. Securitas heeft in vijftig landen een vestiging met in totaal meer dan 350.000 medewerkers. Wij zijn verheugd dat wij bij kunnen dragen aan de veiligheid van hen die ons beveiligen en bewaken. Ook voor uw organisatie verzorgen wij graag de steek- en/of kogelwerende bescherming.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Training QRT leden met onze gear op locatie

​Januari 2023