Over ons

Welkom bij Kogelwerendvest.nl, een prominente tak van Finstral Group B.V., gespecialiseerd in hoogwaardige body armor, helmen, en tactische uitrusting. Wij bieden geavanceerde beschermingsoplossingen die voldoen aan de nieuwste normeringen voor zowel de civiele markt, particuliere beveiligingsorganisaties als overheidsinstanties. Onze missie is om levens te beschermen, met een speciale focus op risicovolle beroepen zoals BOA's, politieagenten, fraudeteams, interventieteams, militair personeel, beveiligers, en hulpverleners. Wij streven ernaar om onze klanten van de beste ballistische bescherming te voorzien, met een persoonlijke benadering en uitgebreide expertise.

Klantgerichtheid
Bij Kogelwerendvest.nl staat de klant altijd centraal. Wij luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen en behoeften en zetten deze om in op maat gemaakte oplossingen en adviezen. Door onze gestroomlijnde organisatiestructuur en praktische aanpak kunnen wij snel en efficiënt handelen, waarbij uw tevredenheid onze prioriteit is. Wij bieden zowel standaardproducten als op maat gemaakte projecten aan, altijd met het oog op het ontzorgen van onze klanten.

Kwaliteit en Certificering
U kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten, die worden vervaardigd in samenwerking met topfabrikanten en leveranciers. Onze producten voldoen aan strenge normen, vastgelegd in het ISO 9001 kwaliteitsborgsysteem, en zijn gecertificeerd en goedgekeurd volgens de hoogste standaarden. Ons commitment aan kwaliteit wordt ondersteund door een intern kwaliteitssysteem en lidmaatschap van relevante branche-organisaties.

Logistieke Oplossingen
Of u nu veel medewerkers hebt of meerdere locaties, Finstral biedt uitgebreide logistieke oplossingen. Wij beheren uw voorraden, leveren direct aan uw vestigingen of de privéadressen van uw medewerkers en verzorgen indien nodig de retourlogistiek.

Webshop Oplossingen
Voor gemakkelijke, veilige en snelle bestellingen, kan Finstral een klantspecifieke webshop inrichten voor uw bedrijf. Dit platform is uitgerust met budgetbeheer en goedkeuringsfuncties, waardoor u volledige controle houdt over uw bestellingen.

Aanmeten en Customization
In onze paskamers of op uw locatie meten wij de maten van uw medewerkers aan en zijn we in staat om speciaal voor u ontworpen items te produceren. Ontdek onze oplossingen en merken vandaag nog en laat ons u helpen de veiligheid en professionaliteit van uw team te verhogen.